Retouren & Garantie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het product dient wanneer redelijkerwijs mogelijk onbeschadigd te zijn en in originele verpakking te zitten. Wanneer u meer doet dan het beoordelen van de producten of u deze wilt houden, waardoor er enige vorm van schade aan het product is ontstaan, behouden wij het recht de waardevermindering aan u door te berekenen.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt, indien alles in goede staat is ontvangen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Bestellingen & Retouren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor al de producten die we verkopen geldt een wettelijke garantie. Dit betekent dat een product moet doen wat er redelijkerwijs van verwacht mag worden en dat het product de eigenschappen bezit die voor normaal gebruik daarvan nodig zijn.

Als er iets niet in orde is met het product wat je besteld hebt, neem dan contact met ons op via Help & Contact.

We overleggen dan hoe we zo snel mogelijk een passende oplossing voor het probleem kunnen bieden.