Origami kaartspel

Aanbiedingsprijs € 8,95 van € 11,95
Op voorraad
SKU
WGG1818

Origami kaartspel White Golbin Games.

De grootste origame kunstenaars gaan de strijd met elkaar aan. Door magie te gebruiken komen hun origami creaties tot leven! Kan jouw kennis van het papiervouwen de jury imponeren en verdien jij de titel “Beste Origami Artiest”? Origami is een vlot kaartspel met veel mogelijkheden en verrassingen.

Speluitleg: 

Origami wordt gespeeld in beurten. De startspeler begint, daarna volgen de andere spelers met de klok mee. Als je aan de beurt bent, moet je één van de volgende acties uitvoeren:

1. Neem kaarten: Als je deze actie uitvoert, neem je één of meer kaarten uit het aanbod met een totaal aantal vouwen van 4 of minder. Voeg deze kaarten toe aan je hand.

2. Speel een origami: Als je deze actie uitvoert, speel je één uit je hand. Om een kaart te spelen, moet je de kosten betalen in “vouwen”. Op elke kaart staan in de linkerbovenhoek de kosten en een aantal vouwen. Als je een kaart speelt, moet je andere kaarten uit je hand afleggen die (gezamenlijk) precies zoveel vouwen waard zijn als de kaart die je speelt.

3. Gebruik de speciale actie van een origami: Je kan alleen een origami kiezen die een speciale actie heeft. Je kan deze actie niet kiezen als je geen speciale actie beschikbaar hebt!

Er zijn 5 families in het spel en elke familie kent een aantal leden, te weten:

– boerderij: hond, vos en konijn

– vogel: papegaai, gier

– vis: dolfijn, walvis

– safari: leeuw, slang, zebra

– insect: bij, sprinkhaan, spin

Je speelt met net zoveel families als dat er spelers zijn. Doordat er 5 families zijn en het spel geschikt is voor maximaal 4 spelers, heb je dus altijd iets te kiezen.

 

Aantal spelers: 2~4

Leeftijd: vanaf 8 jaar

 

Meer informatie
SKU WGG1818
Leeftijd 8+ jaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Origami kaartspel
Uw waardering