SuperBlocco maatk educatieve puzzels voor peuters, kleuters en schoolkinderen. Met  deeducatieve puzzels oefenen kinderen aan hun fijne motoriek, verbeteren ze hun oog-hand coördinatie, trainen ze concentratie en geduld en vergroten ze het het visueel ruimtelijk inzicht. De open einde puzzels geven kinderen de kans om hun eigen regels te bepalen en de eigen fantasie volledig in te zetten.

Met deze open einde puzzels en de toegevoegde achtergrondverhalen over alle stoere dieren wordt het samenspel tussen ouders, verzorgers en kinderen gestimuleerd. Ook het primaire onderwijs zet graag deze puzzels in. Samenwerken, creatief denken en om hulp vragen zijn belangrijke lessen die tijdens het puzzelen geoefend kunnen worden.

Duurzaam
Duurzaamheid en gezondheid staat bij SuperBlocco voorop. Onze puzzels worden met respect voor de natuur geproduceerd. De puzzel voldoet aan de Europese regelgeving en draagt daarom ook de Conformité Européenne markering (CE-markering). Ook wordt uitsluitend FSC-gecertificeerd hout gebruikt voor de Stoere Dieren puzzels. Het gebruikte verf is uiteraard vrij van gif en andere schadelijke stoffen.

Goede doelen
SuperBlocco draagt graag bij aan een mooiere wereld door een deel van de omzet direct te investeren in goede doelen. Zo zetten zij zich actief in voor dier en mens met speciale aandacht voor dieren in nood en kinderen die leven in armoede. Iedereen verdient een goed leven.

Superblocco

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren