Over het speelgoed van Djeco zijn we bij Kidoo superenthousiast! Iedere keer weer heeft Djeco speelgoed dat verrast, innovatief is en inspeelt op de tijd van nu. Prachtig houten babyspeelgoed en peuterspeelgoed, puzzels met de mooiste illustraties, heel veel bijzondermooie knutselspakketen en daarnaast nog een scala aan Djeco spellen

Naast de speelgoedcollectie heeft Djeco ook een prachtige kinderkamer collectie met groeimeters, muurstickers, nachtlampjes en decoratie: My Little Big Room.

Met de nieuwere lijn Lovely Paper heeft Djeco de collectie uitgebreid met prachtige stationary items, schriften, stiften, markers, notitieboekjes, lineaals, dagboeken, etc. Stuk voor stuk prachtig geïllustreerd. 

Ook aan sieraden is gedacht met de lovely charms.

Djeco is een familiebedrijf waar creativiteit belangrijker is dan marketing, Het succes zit 'm in de fantastische ontwerpen in combinatie met een geweldige kwaliteit. Waar de creativeit alle vrijheid krijgt, stelt Djeco de strengste eisen aan veiligheid. Het bedrijf werkt met een beperkt aantal dealers, hoe fantastisch is het voor ons om daarbij te horen!
 

 

 

Djeco Speelgoed

Djeco Speelgoed
Tonen als Foto-tabel Lijst

184 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

184 artikelen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren