Deltas - Vakantie Oefenblaadjes ~ naar groep 4

€ 9,95
Niet op voorraad
SKU
9789044736854

Lezen, schrijven en tellen, de basis is gelegd, op naar groep 4! 

Leren lezen, leren schrijven, leren rekenen tot en met 20... Uw kind heeft het afgelopen schooljaar een enorme weg afgelegd. En daar mag het best trots op zijn! Daarom zou het bijzonder jammer zijn als het niveau van uw kind tijdens de vakantie achteruitgaat.


Om de leerstof te blijven onthouden is herhaling ontzettend belangrijk. De oefenblaadjes in dit blok zijn daarbij een fantastisch hulpmiddel. Laat uw kind elke dag een blaadje invullen en op die manier met een kleine inspanning de leerstof onderhouden of weer opfrissen. De oefeningen sluiten aan bij het leerprogramma van de basisschool en zijn ideaal om de zomervakantie te overbruggen.

Lezen, schrijven en tellen, de basis is gelegd, op naar groep 4! 

Leren lezen, leren schrijven, leren rekenen tot en met 20... Uw kind heeft het afgelopen schooljaar een enorme weg afgelegd. En daar mag het best trots op zijn! Daarom zou het bijzonder jammer zijn als het niveau van uw kind tijdens de vakantie achteruitgaat.Om de leerstof te blijven onthouden is herhaling ontzettend belangrijk. De oefenblaadjes in dit blok zijn daarbij een fantastisch hulpmiddel.

Laat uw kind elke dag een blaadje invullen en op die manier met een kleine inspanning de leerstof onderhouden of weer opfrissen. De oefeningen sluiten aan bij het leerprogramma van de basisschool en zijn ideaal om de zomervakantie te overbruggen.

Inhoud: 144 pagina'sMeer informatie
Art.nr. 9789044736854
Leeftijd 7+ jaar
Doelgroep jongens en meisjes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deltas - Vakantie Oefenblaadjes ~ naar groep 4
Uw waardering