De vergeten stad - coöperatief spel

€ 24,95
Op voorraad
SKU
WGG1328

In de ruines van een vergeten stad in de woestijn ligt een legendarische vliegmachine begraven. Jouw team van avonturiers is uitgezonden op een missie om een oude stad in de woestijn uit te graven en een legendarische vliegmachine terug te halen waarvan de geruchten gaan dat deze vliegt op de kracht van de zon. Enkele seconden voordat jullie bestemming wordt bereikt, veroorzaakt een zandstorm uit onverwachtse hoek dat je helikopter een noodlanding moet maken. Eenmaal gestrand in de uitgestrekte woestijn en blootgesteld aan de meedogenloze storm, is jullie enige hoop op overleving om snel de stad uit te graven, de onderdelen van de vliegmachine te vinden, deze te herstellen en huiswaarts te vliegen. Echter, als één van je teamgenoten sterft van de dorst of als de storm te krachtig wordt, verliest je hele team en zijn jullie voor eeuwig verloren in de Vergeten Stad.

Een coöperatief spel: spel niet tegen, maar met elkaar!

Jouw team van avonturiers is uitgezonden op een missie om een oude stad in de woestijn uit te graven en een legendarische vliegmachine terug te halen waarvan de geruchten gaan dat deze vliegt op de kracht van de zon. Enkele seconden voordat jullie bestemming wordt bereikt, veroorzaakt een zandstorm uit onverwachtse hoek dat je helikopter een noodlanding moet maken. Eenmaal gestrand in de uitgestrekte woestijn en blootgesteld aan de meedogenloze storm, is jullie enige hoop op overleving om snel de stad uit te graven, de onderdelen van de vliegmachine te vinden, deze te herstellen en huiswaarts te vliegen. Echter, als één van je teamgenoten sterft van de dorst of als de storm te krachtig wordt, verliest je hele team en zijn jullie voor eeuwig verloren in de Vergeten Stad.

Een compleet nieuwe uitdaging: bekende elementen aangevuld met nieuwe mechanismen
Het vervolg op de bestseller “Het Verboden Eiland” – ideaal voor spelers die een nieuwe uitdaging zoeken!
Spelers beschikken over unieke vaardigheden en kunnen zelf de moeilijkheidsgraad bepalen waardoor het spel uitdagend en spannend blijft.
Combineer coördinaten om de brokstukken van de legendarische vliegmachine te vinden en probeer op tijd te vluchten.

Een coöperatief spel: spel niet tegen, maar met elkaar!

Leefijd: vanaf 10 jaar
Aantal spelers: 2-5
Spelduur: 45 minuten 

Meer informatie
SKU WGG1328
Leeftijd 8+ jaar
Doelgroep jongens en meisjes
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:De vergeten stad - coöperatief spel
Uw waardering