4M KidzLabs

4M is gespecialiseerd in het produceren van creatief en duurzaam speelgoed voor nieuwsgierige kinderen. Knutselen, experimenteren, ontdekken … daarvoor ben je bij 4M aan het juiste adres. Hun ontwerpteam is ontzettend enthousiast en ontwikkelt telkens nieuwe, spannende producten. 4M wakkert je natuurlijke nieuwsgierigheid aan en versterkt spelenderwijs je milieubewustzijn. Alle verpakkingen zijn PVC-vrij en bij veel producten vind je recycle-tips. Diverse 4M producten zijn al met prijzen onderscheiden (o.a. door Parents’ Choice Award, Science Museum London en het Museum voor Natuurwetenschappen te Brussel). Terecht, vinden wij, want dit speelgoed is te leuk om onopgemerkt te blijven!

999 games

Uitgever van diverse leuke en strategische bordspellen en familiespellen, o.a. halli galli, kolonisten van Catan, Carcasonne e.a.

Adventure Bags

Adventure Bags BV is een fabrikant & groothandel gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van koffers, trolleys, reistassen, wieltassen en schoudertassen.

Asmodee Spellen

Asmodee Benelux NV maakt deel uit van de Asmodee Groep. In Nederland distribueren ze spellen van vele uitgevers, zoals Abacus, Days of Wonder, Kosmos, Queen Games en Ystari Games.

Automoblox

Door de combinatie van heldere kleuren, zachte randen en duidelijke vormen heeft Automoblox een nieuwe generatie ultramodern speelgoed ontworpen dat de sleutel is tot de vindingrijkheid en het persoonlijke gevoel voor stijl van kinderen.

Berg Toys

Voorop in innovatie

Bij BERG werkt een uitgebreid team van ervaren designers en ingenieurs continu aan het vernieuwen en verder verbeteren van ons assortiment. Zo worden de laatste ontwikkelingen en trends voortdurend gevolgd en verwerkt in onze nieuwe modellen. Hierdoor maken we het BERG assortiment nog beter, mooier en daardoor nog leuker. Want, of het nu gaat om techniek, kwaliteit, gebruiksgemak of design. Elke innovatie is er altijd op gericht om het speelplezier te verhogen.

Kwaliteit

Ons assortiment speelgoed wordt niet alleen bij BERG ontwikkeld, maar wordt vervolgens ook deels in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Uiteraard staat hierbij de kwaliteit centraal. Zo maakt BERG gebruik van de meest hoogwaardige materialen en productietechnieken. Iedere bewerking in het productieproces wordt zorgvuldig uitgevoerd en continu gecontroleerd.

BERG Test laboratorium

Alleen absolute topkwaliteit is goed genoeg. Voor ons, maar vooral voor de kinderen die jarenlang plezier willen hebben van onze producten. Om dit te garanderen moet alle producten van BERG voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen die wij zelf stellen aan onze producten. De kwaliteitsafdeling van BERG controleert voortdurend of onze producten voldoen aan deze strenge eisen. Zo heeft BERG voor onze skelters en trampolines een eigen testlaboratorium, waar onder zeer extreme omstandigheden het speelgoed wordt getest. Er worden diverse levensduurtesten, botsproeven, wrik- en juttertesten uitgevoerd, waarbij de skelters en ook losse onderdelen tot het uiterste worden getest. Naast ons eigen testlaboratorium worden de producten ook in de praktijk getest, uiteraard ook door kinderen zelf! Zo garandeert BERG dat kinderen jarenlang speelplezier kunnen beleven met ons speelgoed.

Veiligheid boven alles

Kinderen moeten onbezorgd en ongeremd met speelgoed kunnen spelen. Voor BERG is veiligheid daarom geen discussie. Allereerst zorgt onze hoge kwaliteit ervoor dat onze skelters en trampolines jarenlang meegaan. Verder wordt tijdens de ontwikkeling altijd optimaal rekening gehouden met veiligheid tijdens het gebruik van onze producten. Naast de veiligheidstesten die BERG zelf uitvoert worden onze skelters continu door onafhankelijke testhuizen in Europa, zoals TUV en SGS, getest op veiligheid. Daarom hebben alle BERG skelters het CE keurmerk voor veilig speelgoed en voldoen alle BERG skelters met een vrijloop aan de strenge TUV eisen. Onze trampolines zijn goedgekeurd door TUV en AIB Vincotte.

Aandacht voor het milieu

Voor BERG is duurzaamheid zeer belangrijk. Niet alleen duurzaamheid met betrekking tot de levensduur van het product, maar zeker ook duurzaamheid in relatie tot het milieu. BERG produceert daarom zo milieuvriendelijk als mogelijk. Dat geldt bijvoorbeeld voor de lak op onze producten, maar ook voor de kunststof onderdelen van de BERG Skelters. Verder worden alle restmaterialen die tijdens productie ontstaan zoveel mogelijk gerecycled. Op deze manier streeft BERG er continu naar om zoveel mogelijk rekening te houden met de wereld om ons heen. Nu en voor de toekomst.

 

BLS Outdoor

Bonikka Poppen

De Bonikka collectie wordt op ethische wijze gemaakt in Sri Lanka. Na een fabrieksbezoek ter plaatse zijn we nog meer overtuigd van het Bonikka verhaal. Bonikka wil bijdragen aan het welzijn van groot en klein. Ze produceren op een ethisch verantwoorde manier en de producten worden volledig lokaal gemaakt. Ze werken met zowel natuurlijke als gerecycleerde materialen en het rubber komt van plaatselijke rubberboomplantages. De producten zijn veilig voor baby’s en kinderen en voldoen aan alle hedendaagse kwaliteitsnormen. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken, Bonikka is volledig veilig en huidvriendelijk voor kindjes.

Brain Games

A few board game enthusiasts established Brain Games in 2004 to introduce the popular game "Settlers of Catan" to Estonia, Latvia and Lithuania. Ever since our team has been working to develop board gaming culture in the Baltics. Everyone in our team loves board games and we are all grateful to do what we love. We believe that board games are a perfect tool to bring people together in this era of screens and social networks. Brain Games has been localizing and distributing board games and is now the largest board game distributor in the Baltic countries. We also run three specialized board game stores in Riga, Tartu and Tallinn, which take active part in promoting the board game hobby and supporting the community. In 2011 development and publishing of our own games started and later Brain Games Publishing was established, concentrating on publishing new original games. Several new games are published every year. Our games are available in more than 30 countries.

Bugzz

Bugzz heeft een zeer uitgebreide collectie met handige producten zoals poncho’s, etui's, paraplu's en lunchtassen en meer.
Ideaal voor op reis, naar school of een dagje weg. De ontwerpen zijn het meest op dieren geïnspireerd.
Maar ook andere bij kinderen populaire karakters zoals o.a. de brandweerman zijn van de partij.

Daarom is Bugzz geliefd bij jong en oud!

Bumpack

Bumpack heeft een line of loopautos en botswagen.

Chillafish

Clown Games

Clown games is een fabrikant van leuke reisspellen en 3d puzzels

CoolKidsPlay

Crayon Rocks

Crayon Rocks is ontwikkeld door een Amerikaanse lerares Barbara Lee, die werkte op een school voor kinderen met een motorische of emotionele beperking. Ze werd geïnspireerd door therapeut Jan Olsen en haar ‘Handwriting without tears’ programma. Van Jan Olsen leerde zij hoe belangrijk het is voor kinderen om een sterke grip te ontwikkelen in de vroege fases van hun leven. Dit hebben ze later nodig bij het leren schrijven. Barbara ging op zoek naar schrijfgerei dat deze eigenschappen bevat, maar toen ze er geen kon vinden besloot ze het zelf te ontwikkelen.

Creall

Creall levert creatief speelgoed dat inspireert en bijdraagt aan de creatieve ontwikkeling van kinderen. Het klei, de verf, de kinderlijm en de tekenproducten zijn van hoge kwaliteit en daarom heel prettig om mee te werken. Het Nederlandse bedrijf produceert verf-, boetseer- en tekenproducten, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. Veel kinderdagverblijven en scholen werken daarom met Creall.

Days of Wonder

Days of Wonder is a board game publisher owned by Asmodee Group since 2014.[1] Founded in 2002, Days of Wonder distributes its games to 25 countries. It specialises in German-style board games and have branched out to include some online games. Days of Wonder has published games in English, French, German, Spanish, Italian, Dutch, Hungarian, Finnish, Polish, Danish, Czech, Swedish, Norwegian, Korean, Japanese, Portuguese, Russian, Greek. Days of Wonder was co-founded by Eric Hautemont, Pierre Gaubil, Mark Kaufman & Yann Corno. Under the guidance of the company's Creative Director, Cyrille Daujean, the company quickly made a name for itself as a publisher of board games with top notch components and gorgeous designs.

Deglingos

Les Deglingos is een Frans zelfstandig voornaamwoord, in het Engels beter vertaald als weirdo's. Een unieke en aanstekelijk gekke dierenfamilie. De Deglingos hebben hun eigen taaltje, waar de woorden meestal eindigen op "os". Ze wonen in de beste en hipste winkels! Bovendien zijn het zeer getalenteerde muzikanten die van plan zijn om mee te doen aan Deglingos Idols. het wachten is op vier nieuwe bandleden die in september zullen invliegen. Dat weerhoudt de Deglingos er niet van om hun nieuwe nummer te oefenen dat aan het einde van 2007 uitkomt.

Deltas

De Zuid-Nederlandse Uitgeverij (ZNU) heeft al 50 jaar ervaring met het blij maken van kinderen. Met de Deltas boekenlijn zijn zij het leidende merk op het gebied van oefenboekjes, leerboekjes, tekenboeken, kleurboeken, puzzelboeken en nog veel meer.

 

Kinderen houden niet altijd van leren, maar kinderen houden vaak wel van spelen. Deltas heeft als missie om kinderen spelenderwijs te leren. Daarom zorgen zij dat de oefenboeken zo leerzaam en leuk mogelijk zijn. Met Deltas boekjes biedt u uw kind een extra steuntje in de rug voor later.

 

District

et een District stuntstep ben je van hoge kwaliteit gegarandeerd. De belangrijkste focus van het bedrijf is het maken van kwaliteit steponderdelen, zodat je je eigen perfecte aangepaste step kunt bouwen, maar ze hebben ook een aantal zeer goed presterende complete steppen in hun assortiment. District is een idealistische step fabrikant die altijd kwaliteit verkiest over de winst. Achter het bedrijf is een ervaren team van rijders, dat feedback over de producten geeft om hoge prestaties van de producten te garanderen.

Djeco

Djeco is een toonaangevend merk op het gebied van kinderspeelgoed en kinderkamer artikelen. Het assortiment van Djeco is origineel, duurzaam, educatief, creatief en van hoge kwaliteit.

Het assortiment van Djeco is ijzersterk op het gebied van diverse onderscheidende thema's van baby tot en met tieners.

Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen en vrolijke kleuren. De producten van Djeco worden door een team ontwikkeld van bekende illustratoren, ontwerpers en grafische kunstenaars en voorzien van fantasierijke illustraties.

Het brede assortiment van Djeco bestaat onder andere uit knutselpakketten, houten speelgoed, spelletjes, puzzels, schriften, notitiboekjes (Lovely Paper) kinderaccessoires en decoraties voor de kinderkamer (Little Big Room).

Dominator

Dubbelzes

Dubbelzes is een uitgeverij met hele leuke, leerzame en motiverende kaartspellen.

Eitech

Eitech constructie speelgoed is een eigentijds product van hoge kwaliteit geproduceerd in Duitsland. Dit unieke constructie speelgoed bevordert de fijne motoriek en creativiteit. De kleine constructeurs vinden alles wat nodig is in de bouwdozen en een gedetailleerde instructie. Alle onderdelen van de diverse bouwdozen kunnen onderling met elkaar verbonden en bevestigd worden. Exclusief zijn de bouwdozen met een solar paneel. Deze milieuvriendelijke bron voor de toekomst maakt het kind spelenderwijs bewust over de wereld van natuurwetenschappen.

Fhuttle

grote badminton shuttle waarmee je (indoor en outdoor) kunt oefenen met hooghouden, knietje, elleboog en ook overgooien! Superleuke nieuwe rage!

Fila

Het bedrijf is een oud-speler op het veld. Fila is een Italiaans bedrijf dat begon in 1911. Vandaag heeft Fila heeft een breed scala van skates en accessoires voor het skaten. Fila is oorspronkelijk gestart met sportkleding voor tennis, maar het bedrijf heeft de collectie geleidelijk uitgebreid, waardoor ze nu ook sportkleding voor elk gebruik aanbieden. Zoals alle Italiaanse designs benadrukt Fila dat kleding slim en modieus moet zijn.

Franck & Fischer

Mama en Papa's opgelet, deze met de hand gemaakte dierenvriendjes van Franck & Fischer zijn niet alleen een lust voor het oog. Ze zijn kleurig, zacht en aaibaar. Alles wat je je aan babyspeeltjes kunt bedenken daar heeft Frank & Fischer een gehaakt of katoenen diertje voor in het leven geroepen. FRANCK &FISCHER produceert als het mogelijk is, alles organisch.

Globber

Globber Free Kids steps

GRIT

Grit Scooters is a new brand to emerge from the extreme scooter riding scene in Australia, quickly becoming one of the fastest growing scooter brands in the world.  Grit Scooters offers a range of complete Grit Scooters, as well as parts and accessories that can be mixed and matched with other scooter brands on the market.

Grit Scooters incorporate the latest in computer aided design techniques and constant feedback from its team riders around the world to produce some of the most advanced complete scooters and custom scooter parts on the market.  Using only the highest grades of raw materials, Grit Scooters design and manufacturing is constantly improving to ensure that Grit products stay at the forefront of extreme scootering.

Whatever your budget, discipline or style, Grit has the scooter to fit your need.  Make Grit Scooters your weapon of choice.

Groovy Girls

Groovy Girls zijn zachte, hippe poppen met een eigen kledinglijn. Van prinsessenjurken tot bikini's, deze poppen willen zich graag omkleden. Ook zijn er accessoires als een funky stoel en eigen bed. Er is een grote cadeauset, met pop, kamer met verwisselbare achtergrond, extra kleding en accessoires. Een fantastisch lifestyle concept waar meisjes heel veel plezier aan beleven. Superzachte knuffelpoppen om uren mee te spelen of te knuffelen. Vele accessoires zoals een schitterende chaise longue, een tent, slaapzakje en paardje dat echt kan hinniken. Leuk om cadeau te geven en te krijgen. VrolijkSpeelgoed.nl vindt het uniek dit hippe merk van het bekende Amerikaanse speelgoedmerk Manhattan toy te voeren.

Hanging Houses

Droomt je kind ervan om in een vuurtoren te wonen, ziet je peuter zichzelf als clown en zoekt hij een circus, of zouden je kleuters het liefst in een gezellig huisje gezellig huisje vader en moedertje spelen? Maak een keuze uit de Hanging Houses; fantasievolle speeltenten in verschillende vormen en maten die zowel binnen als buiten opgehangen kunnen worden, eenvoudig te monteren en op te ruimen. Bij iedere tentsoort kan een bijbehorende accessoireset besteld worden. Een pakket met educatieve accessoires waarmee kinderen kunnen leren strikken, bevestigen, ritsen, knopen, etc. Met behulp van deze extra’s kunnen kinderen hun droomhuis inrichten en wordt hun fantasie en inlevingsvermogen geprikkeld. De Hanging Houses worden geleverd in een vrolijke tas waarin je alle benodigdheden kunt bewaren en meenemen.

Het Kleine Avontuur

Het Kleine Avontuur is een uitgeverij van spellen voor ouder en kind. Simpel, klein en leuk! Wie zit er achter het Kleine Avontuur? Dat is: Inge Schilders. Na een creatieve opleiding is ze terecht gekomen in het basisonderwijs als leerkracht en intern begeleider. Maar bovenal is ze partner van een geweldige vriend en mama van twee wonderlijk leuke kinderen. Dagelijks word ze verrast door haar kroost. Verrast door hun grappige opmerkzaamheden, door hun tegendraadse buien, hun liefdevolle omhelzingen en bijzondere gedachten. Graag laat ze haarzelf meevoeren in de dromen en wensen van kinderen. Wat raakt hen en verwondert hen? Vanuit deze verwondering is ze begonnen aan haar eerste spel: Kleine Avonturen. Lekker samen spelen, als volwassene uitgedaagd worden om mee te buigen met de creatieve, actieve en fantasievolle opdrachten. De volgende plannen liggen al op de plank, dus blijf Het Kleine Avontuur gezellig volgen!

Hypno

Hypno verkoopt inline skates en onderdelen voor  haar eigen merken. De inliners van Hypno zijn converteerbaarzodat u uw inliners kunt veranderen in schaatsen zonder gereedschap met behulp van de Ice Blades. Het is mogelijk om de Ice Blades te monteren op alle inliners van Hypno geproduceerd sinds 1998. Ice Blades zijn gevormd in hockey-stijl. Ice Blades worden geproduceerd in drie verschillende modellen: Normaal,  Straight-Up (voor beginners) en Snel.

ID Selection

Id selection is de leverancier van Sand Shapers ook wel Willyspheres genoemd. Hiermee maak je de mooiste zandsculpturen en sneeuwpoppen!

Identity Games

Identity Games is een Nederlands spellenbedrijf. Al meer dan 20 jaar zijn zij gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen, produceren en verkopen van (bord)spellen. Hun missie luidt: Breng je huiskamer tot leven! Als makers begrijpen zij als geen ander welke eisen aan een bordspel gesteld worden. En dat zie je in hun producten terug. Een spel van IG leeft, dat zie je, merk je en beleef je! Inmiddels verkopen ze ruim 30 spellen in de winkel. De bekendste titels zijn Boom Boom Balloon, Wildlife en Sealife, het spel van de Lama's, Kikker speelt Tikkertje, Penny Paarden Spel en Nijntje verstoppertje spelen.In 2006, 2007, 2008 en 2009 en 2012 werden zij uitgeroepen tot winnaars van de ‘Speelgoed van het Jaar’ verkiezing. In 2010 zijn wij twee keer genomineerd zijn voor de titel ‘Speelgoed van het Jaar’. In het buitenland wonnen zij o.a. de Toy Innovation Award en Creative Child Award.

Jan van Haasteren

Nederlandse striptekenaar Jan van Haasteren maakt al meer dan 25 jaar illustraties voor de bekende puzzels van Jumbo, vol grapjes, verrassingen en verborgen figuurtjes.

Kas Design

Kas Design

Kid O

Kid O speelgoed heeft als motto dat kinderen het meeste plezier hebben als ze nieuwe dingen ontdekken. Met hun speelgoed assortiment waarbij de nadruk ligt op ontwikkeling van het kind en met oog voor ontwerp, is er veel interactief speelgoed. Kid O komt uit Amerika en stimuleert kinderen tot spelen en ontdekken met diverse vormen, kleuren, mogelijkheden en een uitgebreid assortiment veilig speelgoed afgepast op de jonge leeftijd.

Kidkraft

KidKraft is een bedrijf dat houten speelgoed en accessoires voor in de kinderkamer levert. Het speelgoed van Kidkraft voldoet aan alle veiligheidseisen. Kidkraft speelgoed wordt door ons niet op voorraad gehouden maar direct vanuit de leverancier naar je toegezonden. Bestel je nog andere artikelen erbij dan wordt je bestelling dus in twee pakketten aan je verzonden. Door deze manier van werken kunnen wij het Kidkraft speelgoed altijd snel leveren.

Kidorable

Of het nu gaat om speelse paraplu’s of regenkleding, magische rugzakken, handdoeken of t-shirts, kinderen over de hele wereld zijn gek op Kidorable. Alle producten zijn praktische, dagelijkse voorwerpen die ieder kind nodig heeft zoals regenlaarzen, paraplu’s, jasjes, rugzakken, handdoeken en t-shirts. Het enige verschil is dat Kidorable er iets leuks en unieks van maakt, en daar zijn kinderen gek op. Alle produkten zijn gemaakt voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Kidorable werd opgericht in de Verenigde Staten en het snel groeiende assortiment wordt inmiddels wereldwijd verkocht.

Kryptonics

Kryptonics

LaQ

LaQ is constructiespeelgoed en nu verkrijgbaar in Nederland! Het leuke van dit constructiespeelgoed is, dat het ‘slechts’ bestaat uit zeven verschillende vormen bouwstenen. Er zijn twee basisvormen (vierkante en driehoekige vlakken), en vijf verschillende verbindingsstukken. Sommige recht, andere met een bochtje. Met deze eenvoudige vormen kun je een ontzettend grote hoeveelheid figuren maken.

De steentjes klikken solide en vastberaden in elkaar, maar zijn toch makkelijk van elkaar los te maken. Het mooie van dit speelgoed is dat je kunt denken in vakken en vormen. Met de verschillende verbindingsstukjes kun je vervolgens maken wat je in je hoofd hebt.

Le Toy Van

Lilliputiens

Lilliputiens speelgoed laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag, dan is dit: verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In onze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. Onze talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken zijn vertrouwen, de vele vormen, kleuren, geluiden, ... dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Een plezierige, kwaliteitvolle en 100% veilige manier van leren. Lilliputiens is een op-en-top Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van vooral stoffen speelgoed en decoratieartikelen. We onderscheiden ons door de zeer hoge kwaliteit en de doorgedreven creativiteit van onze producten. In onze doelstelling combineren wij de waarden die we aan al ons speelgoed meegeven: educatieve, ludieke en esthetische waarden. We streven ernaar de beste prijs/kwaliteitsverhouding te bieden.

Manhattan Toys

Maui & Sons

Het merk Maui and Sons is vernoemd naar een tropisch eiland en neemt veel invloeden uit Hawaii mee in haar collectie! Als je de longboards van Maui and Sons ziet krijg je meteen zin in zon, zee en strand! De longboards zijn van degelijke kwaliteit en zijn terug te vinden in onze shop

Mi-Pac

Mi-Pac werd in 2002 opgericht in Engeland, het merk bestaat dus pas een aantal jaar. Toch is Mi-Pac nu al één van de leidende merken als het om tassen gaat. De tassen zijn dan ook van een goede kwaliteit en vaak in leuke kleurtjes of opvallende designs. En altijd betaalbaar. Mi pac rugzakken staan bekend om de geweldige variatie in kleuren en prints. Daarnaast zijn Mi-Pac rugzakken stevig afgewerkt en daarom geschikt voor dagelijks gebruik. Met een stoere Mi-Pac maak je elke outfit af.

Miniland

Miniland legt duidelijk de nadruk op het educatieve aspect van speelgoed. Er is speelgoed voor verschillende leeftijdsgroepen en voor het ontwikkelen van verschillende vaardigheden. Het speelgoed valt op door zijn felle kleuren en eenvoudig design. Enorm populair is de Moogy aankleedpop. De pop heeft veel verschillende felle kleurtjes en is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Ideaal om het veteren, strikken, dicht en open maken van allerlei sluitingen als drukkers, knopen en gespen te oefenen op een speelse en leuke manier!

Move Skates

Verstelbare inline skates van Move voor kids.