Djeco - bijzonder mooi speelgoed uit Frankrijk

donderdag 5 april 2018 23:03:51 Europe/Berlin

Djeco heeft een zeer uitgebreide collectie speelgoed veelal met een knipoog naar nostalgische klassiekers die zij in een vernieuwende moderne versie produceren. Het merk Djeco komt uit Frankrijk. De collectie speelgoed is geschikt voor baby's tot en met tieners. Uiteraard met diverse specialisaties voor iedere leeftijdsgroep. 

Naast speelgoed biedt Djeco ook een schitterende collectie kinderkamer accesoires. Nachtlampjes, groeimeters, muurstickers, muziekdoosjes, lampen, behang en nog veel meer waarmee je iedere kinderkamer verrassend kunt inrichten. Met sprekende thema's voor kinderen en dan net buiten de gebaande paden, waardoor het een mooi harmonisch, bijzonder en uniek geheel wordt. Prinsessen, bosdieren, piraten, vliegeniers, savanne, vogels, eenhoorn, ballerina, vlinders. bloemen, ridders, jungle zijn stuk voor stuk terug te vinden in de collectie. Daarnaast weet Djeco keer op keer te verrassen met vernieuwende items.


Lees meer
0 Comments | Geplaatst in News&Blogs door kidoo kidoo

Kleuren, puzzelen en breinbrekers

woensdag 11 mei 2016 14:41:02 Europe/Berlin

 Poly Art kleurboek polygonen - Deltas   Breinbrekers vanaf 7 jaar - Deltas    Lotte Wirwar - Deltas
Ontdek het nieuwe kleuren met Poly Art van Deltas! Fantastisch kleurboek waarin je naar hartelust kunt spelen met kleur voor meer diepte en variatie. Leuk voor de gevorderde kleurders onder ons.   Hou jij er meer van om je hersens te kraken, dan zijn de breinbrekers en activity fun puzzelboekjes in handig reisformaat iets voor jou!   Voor vrolijke meiden tussen 9 en 12 jaar is de serie boeken van Lotte Wirwar een aanrader. Lotte beleeft de gekste, leukste en spannendste avonturen in haar knotsgekke wereld.
Lees meer
0 Comments | Geplaatst in News&Blogs door kidoo kidoo